Van kinds af aan wist ik dat honden (welzijn) mijn passie zou worden en zodra het kon ben ik mijn dromen gaan verwezenlijken. Stap voor stap. Praktisch en theoretisch.

Op mijn 14e begon ik als vrijwilligster bij een dierenarts, daarnaast sprong ik in de vakanties in een hondenpension bij, daar hielp ik ook mee bij het (her)trainen honden. Al snel kwam ik in contact met een trainingscentrum, waar ik veel ervaring heb opgedaan. Van puppycursus tot aan het coachen van hond en baas. Vooral problemen waar zowel baas als hond tegenaan liepen inspireerden mij.

Versneld heb ik de opleiding paraveterinair gevolgd en ondertussen bleef ik in de uren/weekenden, die ik kon, werken bij de dierenarts en het trainingscentrum. Toen ik 20 was behaalde ik mijn diploma en ging ik fulltime bij de dierenarts werken. Toch wilde ik meer. Mijn droom was om mezelf meer in te zetten voor specifiek hondengedrag, revalidatie en onderhoud. Daar ben ik mezelf verder in gaan ontwikkelen. Trots begon ik in januari 2020 met mijn eigen bedrijfje: ‘Doghydrocare’ Revalidatie en onderhoud van uw hond.

Naast de opleidingen en het vrijwilligerswerk werd ik fanatiek hondensportster (IGP), samen met mijn ouders. Je kan best zeggen dat dit een soort verslaving is geworden! Ik werd steeds fanatieker en al snel ging ik ook pakwerk doen. Op mijn 16e werd ik pakwerkster met licentie en op mijn 18e wedstrijdpakwerkster. Toen mocht ik wedstrijden gaan draaien in een echte mannenwereld, ik heb fantastische dingen mogen doen. In het buitenland seminars gegeven, wedstrijden mogen draaien en kampioenschappen! FANTASTISCH was het. Ook train ik al jaren IGP met mijn eigen honden (Duitse herders). Hobbymatig fokten we de prachtige Duitse herder en zette mijn eigen gezonde lijn op.

De variatie van revalidatie (na bv een operatie), onderhoud en gedragsproblemen, zijn voor mij dé ultieme combinatie. Ik kijk met een vergrootglas naar de oorzaken en gevolgen van gedragsproblemen en samen met de visie en kennis van Dogtraining Patricia vinden we een passende oplossing. Een mooie samenwerking, die onze passie en liefde voor honden nog meer zal versterken. Via Dogtraining Patricia ben ik te boeken voor gedragsconsulten (aan huis/op locatie). –> www.dogtrainingpatricia.nl

Dog Hydro Care © 2024 All rights reserved.

Dog Hyedro Care © 2024 All rights reserved.